Σεμινάριο Γνωριμίας Stratego στα Καλάβρυτα

Στο πρόγραμμα των επετειακών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων για τα 200 χρόνια Εθνικής Παλιγγενεσίας, έχει συμπεριληφθεί η πραγματοποίηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Stratego, στα Καλάβρυτα, στις 26 Αυγούστου 2021. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής η Patras Stratego Team πραγματοποιεί με την υποστήριξη του Δήμου, σεμινάριο γνωριμίας Stratego, την Κυριακή 11 Ιουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, ώρα 10:30. 

Μέλη της Patras Stratego Team θα γνωρίσουν το Stratego και θα μάθουν τους βασικούς κανόνες σε παιδιά και μεγάλους. Θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να παίξουν μεταξύ τους αρκετές παρτίδες, με συνεχή καθοδήγηση. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν εξοικειωθεί με το Stratego, θα έχουν εμβαθύνει στην στρατηγική σκέψη, έχοντας ενεργοποιήσει την μνήμη, την παρατηρητικότητα και την διορατικότητά τους. Παράλληλα η διασκέδαση και η πνευματική ικανοποίηση θα αποτελέσει στοιχείο για να αναζητήσουν στο μέλλον την ενασχόλησή τους ξανά με το άθλημα του Stratego ή άλλα πνευματικά αθλήματα.

Η συμμετοχή για το Σεμινάριο Γνωριμίας είναι ΑΝΟΙΚΤΗ και ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο γνωριμίας και τις δράσεις του συλλόγου, μπορείτε να βρείτε στο patrasstratego.gr, στην ομάδα μας στο facebook: «Patras Stratego Team» καθώς και να επικοινωνήσετε στο 6982221639.