«Σκάει ο Τζίτζικας»: Animation του Καρναβαλιού των Μικρών θα προβληθεί στο youtube

Το Πατρινό Καρναβάλι απέκτησε τη δεύτερη ταινία animation. Στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Καρναβαλιού των Μικρών 2022, η ΚΕΔΗΠ-Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας προχώρησε στην παραγωγή του animation «Σκάει ο Τζίτζικας».

 

Η Ρεπόρτερ Ντίνα Μυρμηγκίνα μέσα σε έναν πανικό από έντομα που δουλεύουν πυρετωδώς εν’ όψει καρναβαλιού, παίρνει συνέντευξη απ΄ τον Τζίτζικα, μασκότ του Πατρινού Καρναβαλιού των Μικρών. Συζητάνε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει λίγο πριν την έναρξη αλλά και για το νόημα του Καρναβαλιού.

 

Ο Τζίτζικας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τη δημοσιογράφο του καναλιού ΣΚΑΕΙ TV, στο δάσος των Καρναβαλεντόμων. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά λίγο πριν τον καρναβάλι των εντόμων, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι δεν το βάζουν κάτω.

 

Ένα απολαυστικό animation, παραγωγής της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, δια χειρός Γιώργου Μελισσαρόπουλου (Meliss) με τη συμμετοχή του Θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά και εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

 

Μουσική επένδυση/Ηχογράφηση: Διονύσης Μπάστας

 

Φωνή Τζίτζικα: Αλέξανδρος Κουκιάς

 

Φωνή Δημοσιογράφου: Γιούλη Δούβου.

 

Το animation όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα αναρτηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12 το μεσημέρι στην πλατφόρμα του youtube της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και στο link https://youtu.be/7neW4lxpB_o

 

*Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία animation, παραγωγής της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας μετά το περσινό «ΤΗΛΕ ΚΑΙ… ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ: Τα ευτράπελα της τηλε-εκπαίδευσης».