Σοφία Νταβλούρου – Ξεπέρασε τις δυσκολίες και πέρασε στην πρώτη της επιλογή στην Πάτρα!

Πρώτη στην σχολή της διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών από πλευράς ΕΠΑΛ, κατόρθωσε να περάσει η Σοφία Νταβλούρου.

Η απόφοιτος του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας συγκέντρωσε 18.590 μόρια και πέρασε στην σχολή της πρώτης της επιλογής. «Αυτό που έπαιξε ρόλο στην επιτυχία μου ήταν η θέληση μου να πετύχω τον στόχο μου και η πολύωρη προσπάθεια μου, αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη που είχα από τους κοντινούς μου ανθρώπους» τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr.

«Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας συνάντησα εμπόδια όπως το γεγονός ότι έκανα μια επέμβαση στο πόδι λόγω ατυχήματος που είχα στο βόλεϊ (παίζει σε ομάδα), ενώ σημαντική δυσκολία ήταν και η καραντίνα για μένα αφού νόσησα από κορωνοιό, όπως και όλη μου η οικογένεια».

Πάντως σε αυτή της την προσπάθεια είχε δίπλα της την οικογένεια της που τη στήριζε πάντα, όπως και τους φίλους της. «Το πρωταρχικό μου όνειρο πλέον είναι να πάρω το πτυχίο και στη συνέχεια να κάνω ένα μεταπτυχιακό» τονίζει και προσθέτει:

«Στο μέλλον θέλω να ανοίξω μια δίκη μου επιχείρηση». Όσο για το κλειδί της επιτυχίας για τις πανελλαδικές; «Το κλειδί είναι η θέληση να ξεπεράσει την κάθε δυσκολία η οποία ίσως σταθεί εμπόδιο για έναν υποψήφιο, όμως, αυτό είναι που θα τον κάνει πιο δυνατό, ώστε να επιτύχει τελικά τον στόχο του».

Σοφία Νταβλούρου - Ξεπέρασε τις δυσκολίες και πέρασε στην πρώτη της επιλογή στην Πάτρα!