ΣΟΚ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΤΡΙΝΩΝ: Η γιαγιά άφησε τα πάντα… σε ζευγάρι Αλβανών

Το περασμένο Σάββατο αναφερθήκαμε στο «άδειασμα», κατά το μεγαλύτερο μέρος του, ενός λογαριασμού ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ περίπου μιας 90χρονης που διέμενε σε παραλιακή κοινότητα της Δυτικής Αχαΐας και απεβίωσε πρόσφατα.

Την εκλιπούσα φρόντιζε ένα ζευγάρι Αλβανών και είχαμε αποκαλύψει ότι εκεί είχε κατευθυνθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.
Ε, προ ημερών ανοίχθηκε και η διαθήκη της 90χρονης, που είχε συνταχθεί τον Αύγουστο του 2019. Αφήνει κάτι «ψίχουλα» σε συγγενείς της και όλα τ’ άλλα χρήματα που υπάρχουν στον λογαριασμό της περιέρχονται στο ζευγάρι των Αλβανών, σε επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Τα νεότερα της υπόθεσης έχουν ενδιαφέρον, γιατί θα υπάρξει κατά τα φαινόμενα συνέχεια από συγγενείς της εκλιπούσας, οι οποίοι προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης, που σημειωτέον συντάχθηκε παρουσία τριών μαρτύρων.
Στη διαθήκη αναφέρονται ότι η εκλιπούσα είχε επίγνωση της βούλησής της και διαθέτει τις πιο πολλές αποταμιεύσεις της στην Αλβανή οικονόμο της γιατί την φρόντιζε στας δυσμάς του βίου της. Ωστόσο, αξίζει να τονισθεί ότι στην τελευταία παράγραφο της διαθήκης αναφέρεται πως η 90χρονη δεν υπέγραψε διότι «έτρεμαν τα χέρια της»…

Από την πλευρά τους, συγγενείς της εκλιπούσας «πατάνε» στην εν λόγω επισήμανση, ενώ υποστηρίζουν επίσης ότι έπασχε από άνοια και προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης.

Κακά τα ψέματα, είναι πολλά τα λεφτά της γιαγιάς και εμφανές το «ρίξιμο» δικών της ανθρώπων, ώστε να μην τύχουν διεκδίκησης…