Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων στο Αγρίνιο

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο 49χρονος ιερέας, που κατηγορείται πως βίαζε και παρενοχλούσε σεξουαλικά δύο ανήλικες στο Αγρίνιο.

Ο 49χρονος ιερέας ξετύλιγε τις αρρωστημένες του ορέξεις σε έναν άτυπο χώρο φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών που είχε δημιουργήσει. Ο 49χρονος φέρεται να τους έλεγε ότι ήταν «άγιος» και ότι έχει «θεϊκές δυνάμεις» αφού είχε την «ευλογία» και έτσι τις έκανε πλύση εγκεφάλου και τις κρατούσε κοντά του.

«Με τον αυτό τον τρόπο αυτό είχαν διαπαιδαγωγήσει και γαλουχήσει όλα τα ανήλικα τέκνα μέσα στο κοινόβιο τους και μας είχαν διαποτίσει τα μυαλά έτσι ώστε να πιστεύουμε στην μαγεία, να πιστεύουν ότι όλοι οι υπόλοιποι γύρω μας θέλουν απαραίτητα το κακό μας και να μας κάνουν μάγια και τελικά να φοβόμαστε τους πάντες μην μας κάνουν μάγια» φέρεται να είπε στην κατάθεσή της ένα από τα θύματα του ιερέα.

Να θυμίσουμε ότι προφυλακίστηκε μετά τις καταθέσεις δύο αδελφών στις οποίες ασελγούσε από την παιδική τους ηλικία. Το περίεργο είναι ότι υπέρ του ιερέα κατέθεσε η μητέρα τους.