Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία – “Ήμουν 17 και μου ζητούσε να τον φιλήσω” – “Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;”

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Άλλη μια παρουσίασε σήμερα η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου. Πρόκειται για μια 28χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πριν από αρκετά χρόνια όταν εκείνη εργαζόταν σε μπαρ και ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

“Ήμουν 17-18 ετών. Ερχόταν στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους γνωστούς του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί, ήταν Σεπτέμβριος και μου ζήτησε να βγούμε λίγο έξω. Μου λέει: “Είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” Εγώ έκανα και καλά ότι δεν τον άκουσα και του απάντησα: “Ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε. Όχι μου λέει φιλί. Από όταν μου είπε αυτό ξεκίνησα να τον απωθώ από παντού και από το μαγαζί”, είπε η 28χρονη και πρόσθεσε: “Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί, το επεδίωκε. Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και να ήταν σε κοντινό… τέτοιο και να ερχόταν πιο κοντά να σε χαζέψει. Αυτό το γλοιώδες, το λιγούρικο, ότι και καλά του αρέσεις”.

Η 28χρονη συνέχισε τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Συγκεκριμένα περιέγραψε τι συνέβη όταν μπήκε στο αυτοκίνητο του παρουσιαστή προκειμένου να κατευθυνθούν μαζί στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα όπου και θα παρακολουθούσε από κοντά την εκπομπή.

«Ξεκινάμε για το στούντιο και στα 500 μέτρα στρίβει δεξιά και μου λέει: “Θες να με πιάσεις να με φιλήσεις” κι εγώ τον απωθώ με τρόπο και του λέω: “θα έπρεπε να σε φιλήσω;” Τον απωθώ άλλες 2-3 φορές, ήθελε να κάνει άλλη ερωτική πράξη και όταν του το απέκλεισα μου απαντά: “Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;”. Του λέω “υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας;» αποκάλυψε η καταγγέλλουσα.

Παράλληλα υποστήριξε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της είχε προτείνει θέση εργασίας στην εκπομπή ως μακιγιέζ.