Στέφανος Ντούσκος: Αυτή είναι η κοπέλα που «έκλεψε» την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη

Ο Στέφανος Ντούσκος ανέβηκε στην κορυφή του… κόσμου, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο απλό σκιφ και ανάμεσα στα άτομα που… θυμήθηκε μετά την επιτυχία του, ήταν και η σύντροφος του, Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Ο Έλληνας αθλητής “αποθεώθηκε” από τους Έλληνες, αλλά το μήνυμα της Ευαγγελίας, μετά την τεράστια επιτυχία του, ήταν… συγκινητικό και -φυσικά- ξεχώρισε.

«Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω – Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά , θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος», έγραψε η Ευαγγελία στη λεζάντα μίας φωτογραφίας του Στέφανου Ντούσκου, από την απονομή του μεταλλίου στο Τόκιο.

 

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου είναι επίσης αθλήτρια της κωπηλασίας και δείχνει να έχει… κερδίσει την καρδιά του. Στην ανάρτησή της, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης είχε απαντήσει: «Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου…σε περιμένω στο αεροδρόμιο» προσθέτοντας πολλές καρδούλες και φιλάκια.

Με καταγωγή από την Καστοριά, η Ευαγγελία Αναστασιάδου έχει σημειώσει και η ίδια διακρίσεις στο άθλημα. Το 2020 πήρε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών κάτω των 23 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ντούισμπουργκ, ενώ το 2021 κατέκτησε το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων ανδρών/γυναικών κάτω των 23 ετών στο Ράτσιτσε της Τσεχίας.