Στην Πάτρα για μία live εμφάνιση το Σάββατο ο ράπερ Bloody Hawk

Στην Πάτρα θα έρθει για μία live μουσική εμφάνιση στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων το ερχόμενο Σάββατο 25/9/2021 ο γνωστός ράπερ Bloody Hawk, ο οποίος όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, επιστρέφει στην Πάτρα και μετά από δύο χρόνια απουσίας!

Ένας “σύγχρονος ποιητής” και από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης εγχώριας hip hop σκηνής μας καθηλώνει μέσα από την αλήθεια και την αυθεντικότητα των στίχων του!

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Ώρα έναρξης: 21.30.

Είσοδος/προπώληση: 13 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Το Θρανίο, Citrus Store, Fifty Fifty Boardshop.

Όπως έχει γράψει το σάιτ της lifo.gr, ο Bloody Hawk δεν είναι «trendy» ράπερ, ζει στην Ξάνθη, σπουδάζει στην Κομοτηνή, δεν έχει βιντεάκια με κόντρες και με flex, είναι όμως στον χώρο από μικρό παιδί και είναι τρομερά δημοφιλής, μόνο και μόνο για τα κομμάτια του. Γεμίζει χώρους, κάνει εκατομμύρια views, αλλά για πολύ κόσμο δεν είναι το πρώτο όνομα που του έρχεται στο μυαλό όταν ακούει τη φράση «ελληνικό ραπ».

Το όνομά του είναι Νίκος Κίτσος και  έβγαλε έναν από τους καλύτερους χιπ-χοπ δίσκους που έχουν βγει ποτέ στην Ελλάδα. Το «1 ευρώ» είναι δομημένο σοφά, έχει αρχή μέση και τέλος και παρόλο που δεν είναι «concept άλμπουμ», έχει μια εννοιολογική ροή που έχουν ελάχιστοι ελληνικοί δίσκοι, περιέχει προσωπικές ιστορίες που θυμίζουν τις παρλάτες του Mike Skinner, χωρίς ίχνος αντιγραφής, και ένα από τα πιο ειλικρινή και αισιόδοξα φινάλε που έχω ακούσει ποτέ, έναν ύμνο στην αυτοεκτίμηση και την αγάπη – χωρίς να είναι όμως καθόλου διδακτικό ή αφελές, με ένα ρεφρέν-σύνθημα για μια γενιά που όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να γράψει μόνο βλακείες.