Στοίχημα: Tι θα παίξουμε σήμερα στις ρεβάνς του Champions League

Με απόδοση κοντά στο 6 η σημερινή μου δυάδα.

Γράφει ο Τάσος Αγραπίδης

Οι ρεβάνς στα προκριματικά του Champions League απόψε, δεν με αφήνουν αδιάφορο. Υπάρχουν ανοιχτά σκορ και οι προκρίσεις μπορεί να αλλάξουν χέρια εύκολα.

Σερίφ Τιράσπολ – Ερυθρός Αστέρας:

Δεν θα μπλέξω με τα σημεία εδώ, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να έχει καλύτερο σύνολο σαν ομάδα από την Σερίφ αλλά δεν θα είναι εύκολο να γίνει το διπλό μέσα στη Μολδαβία.

Από την άλλη οι Μολδαβοί πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν στη Σερβία, διαθέτουν πολύ καλές μονάδες ποδοσφαιριστών οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δέσει καλά μεταξύ τους, αλλά παρ’ όλα αυτά πιστεύουν στη πρόκριση μετά το Χ στο Βελιγράδι.

Θα ποντάρω στο 2-3 γκολ με απόδοση κοντά στο διπλασιασμό (2.00)

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός: 

O Oλυμπιακός στη χειρότερη εμφάνισή του για φέτος κατάφερε να μην χάσει στο γήπεδό του. Το κάζο που πήγε να πάθει, θα κάνει το Μαρτίνς να επαναφέρει το σύστημα σε 4-3-3. Στο κέντρο θα παίξουν οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Είναι τρεις παίχτες που συνεργάζονται με κλειστά μάτια και η απουσία του Ανδρέα Μπουχαλάκη φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κάνει χειρότερη εμφάνιση από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας και έτσι πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα τη πρόκριση θα την πάρει.

Θα ποντάρω στο 2 + Οβερ 1.5 με απόδοση κοντά στο 3.10

Συνολικό ποντάρισμα θα το βρείτε γύρω στο 6 με 6.2.