Συνάντηση Καρβέλη με Λυμπέρη, Παπαδάκο & Αγγελάκου – Επανεκκινεί άμεσα η ΝΜ Αμαλιάδας

Ότι η… «επανεκκίνηση» του Νοσοκομείου Αμαλιάδας θα γίνει άμεσα, δεσμεύτηκε την Δευτέρα το μεσημέρι ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.Γιάννης Καρβέλης, κατά την συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, τον αναπληρωτή δημάρχου κ. Ανδρέα Παπαδάκο και την αναπληρώτρια διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου.

Αύριο αναμένεται νέα συνάντηση, αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ενδεδειγμένη για ένα νοσοκομείο, λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας…

Τόσο ο κ. Λυμπέρης, όσο και ο κ. Παπαδάκος εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την… «καραντίνα» λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος, που εδώ και μήνες εξυπηρετεί κυρίως ως εμβολιαστικό κέντρο και γίνονται και κάποια χειρουργεία.

Στάθηκαν στην ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου κυρίως με ιατρικό προσωπικό και στην έναρξη λειτουργίας της Νέας Πτέρυγας, που διαθέτει και τα δύο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα δωρεάς Παπαδάκου.

Ο κ. Καρβέλης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι κατανοεί τους προβληματισμούς των αρχών και της τοπικής κοινωνίας, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι σταδιακά θα γίνει η «επανεκκίνηση».

Στην συνάντηση της Δευτέρας συμμετείχαν επίσης, ο υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Σταματόπουλος, ο εργολάβος του έργου κ. Κανελλόπουλος, ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της 6ης ΥΠΕ κ.  Ραγκαβάς και ο νομικός σύμβουλος της 6ης ΥΠΕ κ. Φώτης Λεπίδας.

ΠΗΓΗ: patrisnews.com