Συνέντευξη του Α. Παπαδάτου, προφυλακισμένου για τη δολοφονία της Χ. Κλουτσινιώτη

Την εφημερίδα Πατρίς, επέλεξε ο Αντώνης Παπαδάτος ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος για την υπόθεση δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη από τη Ζάκυνθο, προκειμένου να ακουστεί η φωνή του δημοσίως.

Ο κ. Παπαδάτος επικοινώνησε με την σύνταξη της εφημερίδας από τις φυλακές Ναυπλίου απ’ όπου κρατείται, ζητώντας να μιλήσει για την υπόθεση που τον φέρει ως κατηγορούμενο για τη δολοφονία της επιχειρηματία από την Ζάκυνθο, Χριστίνας Κλουτσινιώτη, που είχε συνταράξει το πανελλήνιο τον Ιούνιο του 2020.

Ο κ. Παπαδάτος αναφέρθηκε τόσο στην συγκεκριμένη υπόθεση όσο και στο γεγονός πως σε αποθήκη συγγενικού του προσώπου σε χωριό της Ηλείας, είχαν βρεθεί όπλα τα οποία ανήκαν στον ίδιο καθώς και κλεμμένα οχήματα, μία υπόθεση για την οποία, όπως τόνισε δεν έχει κληθεί να απολογηθεί.

«Σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δώσατε να βγω στην εφημερίδα σας. Πιστεύω να κοπάσουν οι άνεμοι σύντομα να ηρεμήσει η περιοχή σας που έχει πληγεί από τις φωτιές. Θα ήθελα να σας πω δυο λόγια για εμένα, για την προσωπικότητά μου και για την υπόθεση που με αφορά.

Κατηγορούμαι για την υπόθεση της Ζακύνθου ότι σκότωσα την κ. Κλουτσινιώτη την Χριστίνα. Θέλω να σας αναφέρω ότι είμαι εντελώς αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση και είναι κρίμα αυτή τη στιγμή, είμαι τσάμπα στη φυλακή.