Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι η καθημερινή μεταφορά αντικειμένων είναι ένα “καυτό” θέμα συζήτησης μεταξύ των ανδρών σε όλο τον κόσμο. Η σημερινή ανάρτηση αφορά το EDC (Everyday Carry), δηλαδή τι χρειάζεται να έχει ένας άνδρας καθημερινά μαζί του.

Υπάρχουν τρία βασικά αντικείμενα που σχεδόν κάθε άνδρας κουβαλάει μαζί του:

  • Κινητό τηλέφωνο
  • Πορτοφόλι
  • Κλειδιά

Στη συνέχεια, τείνει να είναι γίνεται μια μείξη πραγμάτων. Μπορεί να είναι αντικείμενα που να τους χρειάζονται μια συγκεκριμένη ημέρα, αντικείμενα που να τους εξυπηρετούν καλά στη δουλειά τους ή στον τρόπο ζωής τους.

Μερικοί άνδρες επιλέγουν να κουβαλούν πολλά και άλλοι λίγα, ωστόσο υπάρχουν κάποια αντικείμενα που αν δεν κουβαλάτε μαζί σας ίσως να το ξανασκεφτείτε με τα παρακάτω:

Leather Coin Wallet by Comme des Garçons

Αυτό το πορτοφόλι από την Comme des Garçons παρέχει μια κομψή και πρακτική λύση για τα κέρματα. Έχει κατασκευαστεί στην Ισπανία από ποιοτικό μαύρο δέρμα και διαθέτει τη χρυσή σφραγίδα του σχεδιαστή.

U2-CN Watch by Unimatic

Όλα τα σχέδια της Unimatic έρχονται σε περιορισμένα κομματια – το συγκεκριμένο μοντέλο”U2-CN” είναι μια περιορισμένη έκδοση 200 κομματιών. Βασισμένο σε παραδοσιακά ρολόγια, έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία από ανοξείδωτο ατσάλι επικαλυμμένο με DLC, διαθέτει έναν ανθεκτικό ιμάντα CORDURA και έχει αντίσταση στο νερό στα 100 μέτρα. Ο θολωτός κρύσταλλος από ζαφείρι είναι αντιανακλαστικός, ενώ οι δείκτες με επίστρωση Super-LumiNova προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια στο σκοτάδι.

Acetate And Silver-Tone Sunglasses by Balenciaga

Με την πρώτη ματιά, αυτά τα γυαλιά ηλίου από την Balenciaga φαίνονται αρκετά απλά – οι βραχίωνες τους όμως είναι αυτοί που τα κάνουν πιο ενδιαφέροντα, καθώς είναι διακοσμημένοι με ριγέ μεταλλικό τόνο και διαθέτουν χαραγμένη την υπογραφή του οίκου. Το πιο βασικό είναι ότι ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Classic SD by Victorinox

Για πάνω από έναν αιώνα, ο ελβετικός σουγιάς εξακολουθεί να είναι ένας θρύλος της κομψής λειτουργικότητας. Κάθε ένας είναι κατασκευασμένος για να διαρκέσει μια ζωή και στον Classic SD θα βρείτε όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας περιπέτειες.