Τάρτα με κρέμα από ανθότυρο, μέλι και κανέλα

Τάρτα με κρέμα από ανθότυρο, μέλι και κανέλα, μαρμελάδα evlogia φράουλα και τραγανή βάση από παξιμάδι

Υλικά για 4 άτομα
400 γρ μαρμελάδα evlogia φράουλα

Για την κρέμα
850 γρ. ανθότυρο
300 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. γιαούρτι
350 γρ. μέλι
3 φύλλα ζελατίνης
1 κουτ. γλυκού κανέλα

Για την τραγανή βάση
600 γρ. παξιμάδι
150 γρ. μαύρη ζάχαρη ακατέργαστη
150 γρ. λιωμένο βούτυρο

Διαδικασία
Μαλακώνουμε τις ζελατίνες σε νερό. Βάζουμε τα υλικά της κρέμας, εκτός από το γιαούρτι, στον κάδο ενός μπλέντερ και χτυπάμε. Έπειτα, ζεσταίνουμε ελαφρά ελάχιστο νερό και λιώνουμε τις ζελατίνες. Τις ρίχνουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το γιαούρτι.

Σπάμε τα παξιμάδια να γίνουν φρυγανιά και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Στρώνουμε το μίγμα σε μια στρογγυλή βάση και πατάμε καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 140 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και στρώνουμε την κρέμα από πάνω.

Αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες και τέλος γαρνίρουμε στην κορυφή με τη μαρμελάδα evlogia φράουλα .