Θρίλερ με το δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα – Κανείς δεν το αναγνώρισε – Στο Ρίο για νεκροτομή

Κανείς δεν κατάφερε να αναγνωρίσει το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στο Euroferry Olympia, καθώς οι συγγενείς των αγνοουμένων που έσπευσαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου δήλωσαν πως δεν ανήκει σε δικό τους άνθρωπο.

 

Να σημειωθεί πως στο Πλατυγιάλι Αστακού, όπου έχει δέσει το πλοίο και γίνεται μεγάλη επιχείρηση από Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ για να βρεθούν οι αγνοούμενοι οδηγοί (πρόκειται για 2 έλληνες, 7 βούλγαρους και έναν τούρκο), βρίσκονται περίπου 30 συγγενείς των οδηγών , μεταξύ των οποίων και πολλοί από την Βουλγαρία.

 

Εικάζεται πως το πτώμα ενδεχομένως να ανήκει στον τούρκο οδηγός, καθώς δεν υπάρχει κάποιος συγγενής του στην περιοχή, ή πρόκειται για μετανάστη που είχε μπεί κρυφά στο πλοίο.

 

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όπου θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή.

 

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, στο μέρος του δεύτερου καταστρώματος που είναι προσβάσιμο για έρευνες.

 

Mετά και την τραγική ανακάλυψη του απογεύματος της Τετάρτης, οι αγνοούμενοι πλέον είναι εννέα.

 

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής είχε εντοπιστεί ο πρώτος νεκρός επιβάτης του πλοίου. Επρόκειτο για τον 58χρονο Έλληνα οδηγό Ευάγγελο Μαλεσιάδα.