Θρίλερ στην Κύπρο με δολοφονία 75χρονης – Πώς ενεπλάκη η Interpol

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Κύπρο από το βράδυ του Σαββάτου, με την δολοφονία μιας 75χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με το Sigmalive, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία στις 20:00 από την Interpol, η οποία ανέφερε ότι ένας άνδρας από τη Βρετανία ηλικίας 74 ετών που κατοικεί στην Κύπρο, ενημέρωσε τον αδελφό του με μήνυμα στα social media, ότι σκότωσε τη σύζυγο του και στη συνέχεια κατανάλωσε φαρμακευτικά σκευάσματα για να θέσει και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.
Ο αδελφός του ενημέρωσε την βρετανική αστυνομία και μέσω της Interpol ενημερώθηκε η Αστυνομία Κύπρου.
Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και της Άμεσης Επέμβασης Πάφου μετέβησαν στην κατοικία όπου έμενε το ζεύγος στην Τρεμιθούσα, όπου εντόπισαν νεκρή την 75χρονη, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και ο 74χρονος σύζυγος της σε κατάσταση μερικής νάρκωσης.
Δολοφονία Κύπρος
Ενώ αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δολοφονία δια στραγγαλισμού, ο 74χρονος φέρεται να ανέφερε στην Αστυνομία ότι σκότωσε τη σύζυγο του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του ήταν άρρωστη με λευχαιμία και δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει.
Ο 74χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε επίσης ότι κατανάλωσε κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα. Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου του έγινε πλύση στομάχου και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε ότι η 75χρονη έφερε στο πρόσωπο εκχυμώσεις και εκδορές και πως ο θάνατος της φέρεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σε επόμενο στάδιο αναμένεται να γίνει η νεκροτομή της 75χρονης.