Θρήνος για τη 40χρονη Αλεξάνδρα – «Η καρδιά μας ράγισε, το χαμόγελό μας έσβησε»

Θρήνος στα social media για τον άδικο χαμό της 40χρονης Αλεξάνδρας Σιώζου, που έφυγε από την ζωή μετά από δυο μήνες μάχης με τον κορωνοϊό την Τρίτη 6 Ιουλίου, δέκα μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της από επιπλοκές του ίδιου ιoύ.

Συγκίνηση προκαλεί η ανάρτηση του συζύγου της Χρήστου, ο οποίος λίγη ώρα μετά τη θλιβερή ανακοίνωση των γιατρών βρήκε το κουράγιο να την αποχαιρετήσει αφιερώνοντας στο φευγιό της ένα τραγούδι της Χάρις Αλεξίου «Ένα φιλί»: «Πάλι γελάς…αμήχανα λίγο κοιτάς…Τι κοιτάς; Αγκαλιά να με πάρεις, δες κανείς δε μας σκότωσε εμάς…Ξεκουράσου sioziouli».

Το πολυαγαπημένο ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου του 2015 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μαζί έχουν αποκτήσει κι ένα κοριτσάκι μόλις λίγων ετών που εξαιτίας του κορωνοϊού είναι αναγκασμένο να μεγαλώσει από εδώ και στο εξής μόνο με την πατέρα του έχοντας για πάντα στην ψυχή του τη μητέρα της ως μια γλυκιά ανάμνηση.

Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της 40χρονης έχουν πλημμυρίσει με αναρτήσεις τους την σελίδα του Χρήστου μιλώντας για εκείνη με τα καλύτερα λόγια, ενώ όπως περιγράφουν κανένας τους και ποτέ δεν θα ξεχάσει το όμορφο χαμόγελο της.

Μια μέρα μετά ο Χρήστος στη μνήμη της συζύγου του αποφάσισε και ανοίξει λογαριασμό ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19:

«Από χθες η καρδιά μας ράγισε. Το χαμόγελό μας έσβησε. Ο δικός μας Άγγελος, η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη. Ήθελε να βγεί νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα παντού σε κάθε βήμα της όπως έκανε πάντα. Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου. Δίπλα της είχε μια ομάδα ηρώων που παλεύανε στο πλευρό της ακούραστοι, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα για το κορίτσι μας. Δεθήκανε μαζί μας, με τον πόνο και τη θλίψη μας. Κάποιες φορές όμως σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και οι ήττες. Το κεφάλι ψηλά όμως γιατί εσείς θα δώσετε πολλούς αγώνες και θα είστε στήριγμα σε πολλές οικογένειες. Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR0801713010006301010337871

Επιθυμία της Αλεξάνδρας μας ήταν η διαδικασία της αποτέφρωσης, την οποία και θα πραγματοποιήσουμε».

Η 40χρονη, αν και προτίθετο, δεν πρόλαβε να κλείσει το ραντεβού της για εμβολιασμό, καθώς νόσησε πριν δύο μήνες. Κατά τον γονιδιωματικό έλεγχο είχε εντοπιστεί ότι μολύνθηκε από το στέλεχος Αλφα, δηλαδή τη βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊού.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΣ Συνεταιριστική Οινοποιίας Ηπείρου Α.Ε. – ZOINOS WINERY στην οποία εργαζόταν.

Όπως αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΣ Συνεταιριστικής Οινοποιίας Ηπείρου Α.Ε. – ZOINOS WINERY εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό της εργαζόμενης στον Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ αγροτών” Αλεξάνδρας Σιώζιου προς την οικογένειά της και τους οικείους της.

Στην μνήμη της καταθέτει χρηματικό ποσό στον λογαριασμό που άνοιξε η οικογένειά της, για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.

Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Αλέκα.

Για την Α.Ε.Σ. Συν/κη Οινοποιία Ηπείρου Α.Ε.