Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο μετά θάνατον στην αγαπημένη του κόρη

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σε ηλικία 81 ετών την Δευτέρα, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στο καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας…

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του και μια παρακαταθήκη από «ατόφιο χρυσάφι». Ένας από τους ανθρώπους που τον γνώρισε όσο λίγοι, είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε στο Mega για τον καρδιακό φίλο και κουμπάρο του.

Ο επιχειρηματίας περιέγραψε άγνωστες στιγμές όπως το πώς αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ή ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του.

Μίλησε όμως και για ένα δώρο που του είχε δώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος για να το δώσει στην κόρη του, η οποία με μόλις τρεις λέξεις του είπε το αντίο…

Ο ίδιος λέει πως από χέρια του «άρχοντα» πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα για εκείνον όμως δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι και μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα.

Όπως από το σκίτσο που του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός. Αυτό το σκίτσο ζήτησε από το κουμπάρο και φίλο του να το δώσει στην κόρη του… όταν έρθει η στιγμή.

Ένα σκίτσο που όπως έλεγε ο ίδιος έδειχνε τον αληθινό Τόλη Βοσκόπουλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Αυτό, όπως είπε ο επιχειρηματίας, είναι το δώρο του μεγάλου τραγουδιστή στην κόρη του…