Τον κατέγραψαν να καταστρέφει αυτοκίνητα – Σάλος με καταγγελίες για πρώην αστυνομικό (ΦΩΤΟ)!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Φλαμής

Μπαράζ επεισοδίων μεταξύ γειτόνων κοντά στα Ψηλαλώνια με αφορμή επιχείρηση που λειτουργεί στην περιοχή, ο ιδιοκτήτης της οποίας έχει κάνει κατάληψη πεζοδρομίου! Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γείτονες έχουν καλέσει την Αστυνομία, ενώ προ ημερών ο ιδιοκτήτης είχε προσαχθεί από Αστυνομικούς γιατί προκαλούσε ζημιές σε αυτοκίνητα γειτόνων που ήσαν σταθμευμένα κοντά στο χώρο του.

Πρόκειται όπως αναφέρθηκε από την Αστυνομία για συνταξιούχο αστυνομικό. Μάλιστα οι περίοικοι είχαν καταγράψει τις κινήσεις του και τις φθορές που προκάλεσε σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Ωστόσο το αποδεικτικό στοιχείο δεν μπορεί να γίνει δεκτό από την Αστυνομία ή τον αρμόδιο Εισαγγελέα, καθώς σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, η καταγραφή είναι παράνομη, έστω και αν σε αυτήν απεικονίζεται παράνομη ενέργεια. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι και σε σοβαρότερες υποθέσεις, όπως αυτή της καταγγελίας για ασέλγεια πατέρα σε παιδί -τον είχε καταγγείλει η σύζυγός του- χρειάστηκε η υπόθεση να εξεταστεί από Δικαστικό Συμβούλιο για να δοθεί το «πράσινο φως» και να χρησιμοποιηθεί το βίντεο.

Έτσι οι περίοικοι ναι μεν έχουν καταγγείλει τον συγκεκριμένο άνδρα για τις φθορές ωστόσο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το βίντεο ως απόδειξη.

Η αστυνομία έχει «επισκεφθεί» το συγκεκριμένο σημείο ουκ ολίγες φορές. Ο εν αποστρατεία αστυνομικός και οι κάτοικοι μάλλον θα επιλύσουν τις διαφορές τους στα Δικαστήρια. Μέχρι τότε… τα επεισόδια θα συνεχίζονται και η Αστυνομία θα παρεμβαίνει.