Τον κρατούσαν νεκρό για 20 μέρες στο κρεβάτι του!

Τουλάχιστον είκοσι ημέρες, κρατούσαν νεκρό στο κρεβάτι του σπιτιού τους στου Ζωγράφου, έναν 80χρονο η σύζυγός του και η κόρη του!

 

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες Τρίτη (01/03) το πρωί όταν ταχυδρόμος παρέδωσε την αλληλογραφία στο σπίτι της οικογένειας, και όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος, αναδύονταν έντονη δυσοσμία. Όταν έφυγε τηλεφώνησε στη Άμεση Δράση.

 

Αμέσως στην οδό Ιάσωνος Μαράτου έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και του τοπικού τμήματος. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα ανακαλύψουν έκπληκτοι το πτώμα του 80χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, πάνω σε κρεβάτι. «Ο μπαμπάς κοιμάται» είπε η 46χρονη κόρη του, στους αστυνομικούς σύμφωνα με πληροφορίες του L&O.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία , το πτώμα του άτυχου άνδρα ήταν σε προχωρημένη σήψη στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας, τυλιγμένο με κουβέρτες και σεντόνια.

 

Άμεσα βέβαια ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αττικής, ενώ η 80χρονη μητέρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η 46χρονη κόρη της οδηγήθηκε στο Α. Τ Ζωγράφου και με εισαγγελική παραγγελία θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος του 80χρονου άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια και επήλθε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πριν από περίπου είκοσι ημέρες.