Τρεις νέοι οικίσκοι στα Κέντρα Υγείας Βάρδας, Αρχαίας Ολυμπίας και Κρεστένων

Τρεις ακόμη οικίσκοι (ISOBOX) από τους εννέα συνολικά που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην 6η ΥΠΕ, τοποθετήθηκαν την Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021, στα Κέντρα Υγείας, Βάρδας, Αρχαίας Ολυμπίας και Κρεστένων, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Στους εν λόγω οικίσκους, που βρίσκονται πλησίον των υγειονομικών δομών, θα διενεργούνται τεστ ανίχνευσης Covid-19.

«Η προσφορά αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσφοράς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά για τη στήριξή της στην υγειονομική μας περιφέρεια», ανέφερε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Και στα τρία Κέντρα Υγείας, τον κ. Καρβέλη υποδέχθηκαν οι δήμαρχοι των Δήμων Ανδραβίδας Κυλλήνης, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, μαζί με τους Διοικητές και το επιστημονικό προσωπικό των υγειονομικών μονάδων. Ο Διοικητής επιθεώρησε τους χώρους, ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία των Κέντρων.

Ο κ. Καρβέλης, τέλος, τόνισε τη σημασία της προσφοράς των λυόμενων οικίσκων για τη διευκόλυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν ώστε να ενισχυθεί η βούληση των πολιτών να εμβολιαστούν, προκειμένου να προφυλαχθεί το κοινωνικό σύνολο από την πανδημία.