Τρεις Πατρινοί στην μαγική βραδιά στο Ηρώδειο με την Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ

Μια μαγική βραδιά με τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές, την Μαρινέλλα  και τον Μάριο Φραγκούλη, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο, στην πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς, που διοργάνωσε o Σύλλογος Θυάτειρα, για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, εμφανώς συγκινημένοι για την ενθουσιώδη υποδοχή που τους επιφύλαξε το κοινό, βρέθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί και μοιράστηκαν ανυπέρβλητες μελωδικές στιγμές με τους θεατές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, που θα μείνει ανεξίτηλη σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη θέση τους, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Ιδρυτικός Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη. Μεταξύ των θεατών και τρεις από την Αχαϊα. Ο pr Γιώργος Ντάβλας ο Γιώργος Ασημακόπουλος του survivor και η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

MARINELA-KEDRO

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «η Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στηρίζει το έργο του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Νικήτα, που έχει αναλάβει την διαποίμανση τουλάχιστον 100 κοινοτήτων στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, με ελληνικά και κατηχητικά σχολεία σε ένα ποίμνιο που αριθμεί πάνω από 500.000 Έλληνες από την Κύπρο κι από την Ελλάδα».

Ο Σύλλογος Θυάτειρα ευχαριστεί όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης συναυλίας, τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές, τα Αρωγά Μέλη, τους Φίλους αλλά και τους χιλιάδες Θεατές που στήριξαν εμπράκτως την επίτευξη των σκοπών του, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε σημαντικό ανθρωπιστικό έργο. Επίσης, τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες μας, τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη, που μέσα από την ερμηνευτική τους δεινότητα κατάφεραν να μας προσφέρουν μιας σπάνιας αισθητικής μελωδική βραδιά».

MARINELLA-KODA

 

IRODEIO-MARINELAS

Ανάμεσα στο πλήθος φυσικά ήταν και η κόρη της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, η Τζωρτζίνα μαζί με τον σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο.

MARINELLA-KORI
Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΣΕΡΠΙΕΡΗ, ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΛΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

Δείτε φωτογραφίες από τη σπουδαία μουσική βραδιά

fragoulismarinella
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΡΙΟΥΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ, ΜΑΡΙΝΕΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΦΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

 

MARINELLAIRODEIO

 

A-FRAGOULIS
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΦΤΗ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ιδρυτικός Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, Δρ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ

 

MARINELLA-EXO
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, ΚΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 

A-MARINELAEXODOS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

 

fA-FRAGOYLIS-MARINELA-IRODEIO
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

 

MARINELAFRAGOULIS-PEOPLE
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΠΑΡΕΣΑ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ, Δρ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΡΙΟΥΣ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΝΤΡΙΟΥΣ
marinela-people-fragoulis
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΟΥΔΑΣ, ΕΛΙΑ ΠΟΡΤΑΛΑΚΗ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΟΡΤΑΛΑΚΗΣ

 

people-marinella
ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ, ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΦΛΩΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ ΜΑΚΙΟΥ

 

FRAGOULIS-KATIA
ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΧΟΛΙΑΔΟΥ

 

MARINELLA-_THEODORIDOU
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

 

MARINELLA-GRAF
ΖΕΤΑ ΒΟΜΒΟΓΙΑΝΝΗ ΓΚΡΑΦ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

MARINELLA-KOSMOS
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΡΑ, ΑΛΙΚΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

 

ADERFIMARINELAS
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΛΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ (ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΡΙΝΕΛΑΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΗΣ

 

MARINELLA-PAPATHANASIS
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΛΟΥΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

 

MARINELA-KEXAGIOGLOU
ΣΑΚΗΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ, ΡΑΜΙ ΚΑΝΤΟΥΡΑ

 

MARINELA-REBOUTSIKA
ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ