ΒΙΝΤΕΟ: Τα δύο άτομα που κλέβουν τους λουόμενους στην Πλαζ της Πάτρας

Το περιστατικό συνέβη στις  3/8/21 στην Πάτρα στην πλαζ στο χώρο του πάρκινγκ του κολυμβητηρίου. Μας περιγράφει αναγνώστης του flamis.gr: “Ωρα 18.20 μπήκα στο χώρο και πάρκαρα για να παω να τρεξω στο άλσος εκείνη την στιγμή μπήκε και μια μαύρη μοτοσικλέτα με δύο άτομα νεαρής ηλικίας απο την στιγμή που είδα οτι την πινακίδα γυρισμένη προς τα πάνω για να μην φαίνεται έστρεψα την προσοχή μου σ αυτούς.
Παρκαραν την μότο και άρχισαν να κοιτάνε μέσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ο ένας δοκίμασε ένα αυτοκινητο αν είναι ξεκλείδωτο. Εκείνη την στιγμή άρχισα να τους τραβάω βίντεο αφού πείστηκα πως πρόκειται για κακοποιούς με καταλαβαν και γύρισαν σε εμένα με απειλησαν για τι έβγαζα φωτο και να τους δώσω το κινητό μου ο ένας ο πιό μικρός (γυρω στα 18) ήταν θρασύτατος κάποια στιγμή αφού δεν συμφωνούσα με την προτροπή του μεγαλύτερου (γυρω στα 25) έφυγαν με την μότο. Τοτε πήρα την αστυνομία τηλεφωνο και μου είπαν αφού έφυγαν να παω στην Ασφάλεια να δείξω το βίντεο και έτσι έκανα.

Στην ασφάλεια ο αξιωματικός υπηρεσίας τους αναγνώρισε αμέσως αφού είναι σεσημασμένοι Ρομά. Αλλά όπως μου είπε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα επειδή δεν τους είδα να κάνουν διάρρηξη.
Ναι! δεν έκαναν διάρρηξη αφού είχα την προσοχή μου στραμμένη απάνω τους.
Καθημερινά αναφέρονται κλοπές στην πλαζ πατρων και σε αλλα σημεία στην πόλη μας”

Στην Πλαζ αλλά και σε άλλες παραλίες σημειώνονται καθημερινά κλοπές. Οι συγκεκριμένοι δύο είναι σεσημασμένοι και με “παρελθόν” και θεωρείται βέβαιο πως… δεν βρίσκονται τυχαία σχεδόν κάθε μέρα στο σημείο.

flamis.gr