Ξεκίνησαν θερινές σινε-προβολές από την ΚΝΕ Αχαΐας με ελεύθερη είσοδο

Η Τοπική Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ ανοίγει λοιπόν τις πύλες του θερινού σινεμά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα για το καλοκαίρι, για δωρεάν πρόσβαση στον κινηματογράφο!

Το πρόγραμμα απ’ όσο είδαμε περιλαμβάνει έως και τις 4 Αυγούστου 2021, 13 ταινίες ανάμεσα στις οποίες είναι και τα Οσκαρικά «Παράσιτα» του 2019 από τη Νότιο Κορέα σε σκηνοθεσία Μπονγκ Τζουν-χο που έκαναν την έκπληξη στην απονομή των βραβείων Όσκαρ του 2020.

Ακόμα την Τετάρτη 7/7/2021 στις 21.30 θα παιχθεί στο Λαϊκό Δημοτικό Θεατράκι η κοινωνική ταινία με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο, «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» παραγωγής του 1980 σε σκηνοθεσία του Θόδωρου Μαραγκού όπου συμπρωταγωνιστούσαν η Άννα Μαντζουράνη και ο Ηλίας Λογοθέτης.

«Για 9η συνεχόμενη χρονιά και παίρνοντας υπόψη τις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός και η νεολαία, επιδιώκουμε το θερινό σινεμά να αποτελέσει διέξοδο για το λαό της περιοχής και ιδιαίτερα τους νέους που τα βγάζουν δύσκολα πέρα, αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της κρίσης και της πανδημίας», όπως αναφέρει η Τοπική Οργάνωση της ΚΝΕ Αχαΐας.