Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ο Πατρινός σωματοφύλακας Νίκος Αραβαντινός

Μετά τα σοβαρά τραύματα που υπέστη από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Μύκονο, από ομάδα περίπου 30 Γαλλομαροκινών, ο Πατρινός Νίκος Αραβαντινός, σωματοφύλακας του Αμερικανού εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου Νταν Μπιλζέριαν, παραμένει στο νοσοκομείο και χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο Νίκος Αραβαντινός ειδοποιήθηκε να πάει στο ξενοδοχείο που είναι μέτοχος, στην παραλία Paradise επειδή μια ομάδα θερμόαιμων τουριστών είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται. Τότε, δε φανταζόταν αυτά που επρόκειτο να ζήσει.

Όπως περιγράφει  με το που πλησίασε τους δράστες για να τους ζητήσει να φύγουν, εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μίσος μέχρι να καταρρεύσει. «Ήταν άνανδρο τόσα άτομα εναντίον μου. Ναι είναι καλά όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα, ξεπέρασα τον κίνδυνο, όλα τα άλλα θα έρθουν», σημειώνει ο ίδιος.

«Δέχτηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια επίθεση από πολυπληθή ομάδα ατόμων, οι οποίοι εκ των μέσων που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, δείχνουν ότι είχαν σκοπούς που είχαν να κάνουν με τη ζωή του εντολέα μου», λέει ο δικηγόρος του, Χρήστος Μαυρομάτης.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, ο άτυχος σωματοφύλακας και επιχειρηματίας δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Οι δράστες, όπως φαίνεται, σταμάτησαν όταν φοβήθηκαν πως μπορεί και να τον έχουν σκοτώσει.

«Του έχουν προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κατάγματα του κρανίου. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθήνων».